tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ida-Lumia 3v & Lumi 4,3kk

"Meistä on tullut kaveleita" kommentoi Ida. Edellisellä vierailulla reilu kuukausi sitten Ida vielä arasteli ja Lumi oli riehakkaampi. Nyt kaikki sujui mallikkaasti. Kummatkin nauttivat toistensa seurasta ja Lumi siitä kaikesta huomiosta jonka se sai. Liika on kuitenkin liikaa, etenkin kun on tottunut elämään emännän kanssa joka sisällä istuu nenä kirjassa tai tietokoneessa, ja muutaman kerran viikonlopun aikana Lumi katsoikin parhaaksi mennä häkkiin turvaan 3- ja 2-vuotiaiden veljieni lasten helliä huomionosioituksia.
Joskus huomaisi Lumin olevan vähän hämillään lasten epätavallisesta liikehdinnästä ja eleistä. Silloin vain itse rauhassa tilanteeseen ja Lumille vaikka kehotus maahan jolloin se selkeästi rentoutuu kun tietää mitä siltä odotetaan.

Koiraa ei pidä inhimillistää ohjetta katsottiin läpi sormien silloin, kun Ida vei Lumin pään alle pehmikkeen, että: "sen olisi pehmeämpi nukkua"

Vetoleikki on Lumin lemppareita. Pulkan veto ulkona sujui ulkona myös samaan malliin: narusta kiinni ja peruutusvaihde päälle. Saihan sitä niinkin Idan pulkkineen jonkin matkaa liikkeelle
Sittenkin sinisilmäinen husky. Kukaan ei ole koskaan kadulla tunnistanut Lumia huskyksi. Edelleen lähes järjestäen Lumia luullaan valkoiseksi paimenkoiraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti