lauantai 10. elokuuta 2013

Tavoitteena kunnon kohotus

Syksy saapuu hiljalleen ja kunnon kohotus olisi ohjelmassa sekä koirilla, että itsellä.
Niin ne sääennusteet kuitenkin muuttuu. Vielä eilen katselin, että ensiviikolla muutamana aamuna varhain lämpötilat olisi siinä +10 kieppeillä, joka tarjoaisi mahdollisuuden valjastaa koirat. Nyt sitten luvataan taas pitkälle noita vähintään +15 aamuja...
Koirien kuntoa kuitenkin olisi tarkoitus alkaa nostamaan. Päivittäinhän nuo juoksee keskenään rinkiä, mutta pääasiassa tasaisemmalla puistomaisella alueella. Metsässä ei olla juurikaan käyty tai jos ollaan niin pururataa pitkin.
Tänään suunnistettiin toviksi vähän vaikeakulkuisempaan maastoon omatoimiagin jälkeen. Ensin puskaista umpimetsää kohti isompia suppia. Siellä juoksutin koiria heittelemällä nakinpaloja rinteeseen. Lopuksi vielä etenemisharjoituksia ylämäkeen. Ihan hauskaa ja tuota voisi tehdä useamminkin. Sitä on vain jotenkin laiskistunut kahden kanssa, kun ne liikuttaa myös toinen toisiaan. Kun Lumi oli yksin ja vielä syksyllä Surkun tultua käytiin jokaikinen aamu pururadalla 12 km lenkki. Päivittäin tuli itsellekin matkaa vähintään se 20km.  Nykyään päivämatkat itsellä on ehkä puolet tuosta. Täytyisi taas ottaa tavaksi, niin pysyisi oma kuntokin reilassa.
Tässä meidän "suppajuoksua" nakinpalojen perässä. Täytyy seuraavalla kerralla leikata vähän paksummat viipaleet, niin saa lentämään paremmin.

Yksi päivä pystyttelin jo muutamia tolppia valeeseen pientä tarhan laajennusta varten ja raivasin kopille paikan entiselle nuotiopaikalle. Saa nähdä valmistuuko tuo osa tänä vuonna vai koska.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti