maanantai 25. helmikuuta 2013

Lomailua

Lennokki lähetettiin taas taivaalle...
...siellä se menee
 Kyllä saivat koirat lauantaisesta peesissä ajosta uutta kipinää. Tänään oli oikein iloista menoa jäällä. Löydettiin vielä hyvä alusta ja aurinko paistoi. Sitä koirailua parhaimmillaan!

 Lomalla ollaan laiskoteltu aamujen suhteen. Päästän koirat normaaliin tapaan puoli kuuteen mennessä pissalle, mutta sitten jatketaankin unia sinne kasiin asti. Kyllä on mukavaa.
Eteisen mattoa toimittaa meillä tällä hetkellä kasa sanomalehtiä. Surku käy silloin tällöin yöllä pissalla. Ehkä kerran kahteen viikkoon. Onneksi aina samaan paikkaan. Taas pitkästä aikaa oli lehdet märkiä. Eikös sitä ennenaikaan kaikki lehdet eristeeksi käytettykin. Täällä siis vaalitaan perinteitä.

Surku on kyllä hyvä mittari Lumin juoksujen suhteen. Melkoisella varmuudella voin sanoa, että tärpit alkoi lauantaina (14.päivänä) ja on vielä menossa, joskin hiipumassa. Edelleen Lumi kuitenkin vuotaa sellaista rusehtavaa vuotoa. Lumi onkin saanut olla lauantaista lähtien periaatteessa koko ajan kiinni. Onneksi on talvi ja koirat saavat aktiviteettia vetämisestä, joten rauhallista menoa täällä on. Paitsi pihalla innostuvat välillä painimaan tavallista enemmän. Tai sitten Lumi vain istuu ja katselee rappusilla ja Surku tyytyy osaansa.

Makkaranpaistoa

ja mäenlaskua


"Ärräkuvia":


Tänään ne sitten saapuivat -koirajuoksuvälineet. Huomenna mennään vielä rekeilemään ja jos hyvin käy päästään vieraisille saareen. Keskiviikkona sitten testataan miten juoksu kulkee. Ennen sitä ostettiin uusia ihania paitoja. Nyt ostokset ovat vaihtuneet. Ja pitihän sitä juoksusetin lisäksi tilata Surkulle ihan uusi panta, joka ei koko ajan löysty niin kuin edellinen.  On se hieno.
.
Näyttääpä mökki suurelta kun laajakuvalla kuvataan


Elias kyläilemässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti