perjantai 22. helmikuuta 2013

Juoksukärpänen

Ylös, ulos ja lenkille!
Nyt on iskenyt kova juoksukärpänen -ihan ajatuksentasolla vielä toistaiseksi.
Vuoteen en ole käytännössä juossut lenkkejä. Jossain vaiheessa alkusyksystä yritin Lumin kanssa pururadalla, mutta sain usein jonkinmoisia rytmihäiriöitä ja päätin antaa asian olla. Nyt viikko sitten tilasin juoksuvyön ja muut varusteet. Kaksinkappalein kun koiria on kerran kaksi.

Riikka jos luet tätä ajattelin ensin värvätä sut koettamaan koirajuoksua mun kanssa ;) Ja Ira kunhan kotiudut Thaimaasta, niin Vääksyssä odottaa toivottavasti juoksuseura.

Mitään ei ole vielä tullut postissa, mutta tänään sain oikein pidätellä intoa iltalenkillä. Vatsa oli täysi, mutta "jos vain ihan vähän koettais. Ihan vain normihihnalla ja valjailla". Asian ratkaisi lopulta se, kun muistin valjaiden olevan mun veljen rantavajassa.

Ajatuksissa jatkoin kuitenkin juoksemista. Joskus aikanaan olen juossut maratoneja, mutta reilu 4h jolkotteluun eivät koirat ehkä jaksaisi motivoitua... Enkä itsekään ole valmis ihan sellaiseen rupeamaan.
Mutta puolimaraton tai vähintään 10km pehmeällä alustalla kevään korvalla kuulostaisi passelilta.
Vaikka ihan sellainen itse järjestetty. Lähtisikä joku muu koiraharrastaja mukaan tapahtumaan?
Voi olla paljon luvattu, kun metriäkään en ole vielä koirien kanssa valjaissa juossut...

Ehkä tämänpäiväinen hiihtoretki oppilaiden kanssa antoi innostuksen -josko hiihtoakin uskaltaisi kokeilla koirien kanssa. Ainakin keväällä jäällä ilman alamäkiä. Minua kun hirvittää alamäkien laskeminen jo ihan ilman vetoapuakin... Ja eipä sinne ladulle taida koirien kanssa asiaa olla. Se harrastus vaatisi jo vähän isomman investoinnin: luistelusukset. Perinteisen suksia minulla on kolmet kappaleet muistona entisistä ajoista, jolloin Finlandia-hiihto hiihdettiin vielä Hämeenlinnasta Lahteen. Finlandia muuten hiihdetään taas huomenna Lahdessa.

Kyllä polttelee, liekö kevättä ilmassa.

Huomenna kuitenkin Lammille Tomin valjakon peesiin ihan koiravoimalla
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti