keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Supia? ja pihatreeniä

Jänis vai supikoira. Yksi yö olivat koirat korvat höröllä ja keho valppaana tarhassa katse tiukasti naapurin pihalle päin. Aamulla huomasin pienen montun ilmestyneen aidan viereen missä Surku päivysti... Seuraavana iltana Surku nukkui rauhallisesti kopissa. Lumi päivysti katolla tarkkaavaisena, josko jotain ilmaantuisi. Kolmentana yönä olivat taas kumpikin tarkkailuasemissa. Epäilen supeja.
Luna käväisi leikityttämäsä. Aika raatoja ovat kaikki poislähdön hetkellä.

Sirpan vinkistä ostin 6kpl harjanvarsia, sahasin ne kahtia ja löin ison naulan piikiksi pohjaan. Naruun tein solmut 120cm välein, narun pää telttaraudalla maahan ja kepit paikoilleen kujaksi. Vähän lyhyethän nuo on, mutta en tiedä haittaako se mitään. Vaatii hieman viitseliäisyyttä pystyttää kiviselle pihalle kujaksi, mutta toimii. Harjoitellaan siis keppejä aina kapenevalla kujalla. Tässä meidän toiset pihatreenit:

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän se kepitys jo sujuu :) Parhaimman/nopeimman tuloksen saa kun viitsii tehdä joka päivä aamuin illoin 3-5 toistoa kerrallaan ja siinä samalla huolehtia päivän ruokailut. Viime kesänä Topin opetin systeemillä. Jos en väärin muista, kuuden viikon päästä aloituksesta se pujotteli jo hyvin varmasti suorat kepit.

    VastaaPoista
  2. Saako kepit olla paikallaan koko ajan? Sehän tarkoittaa sitä, että väkisinkin nuo kulkee niiden välistä päivän aikana treenien ulkopuolella, kun ovat ihan kulkureitillä. Niiden paikoilleen asettelussa on sen verran hommaa, että vasta kaksi kertaa olen ne pystyttänyt.

    VastaaPoista