tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hauska seurailla koirien touhuja. Heitin aamulla kolme vähän jo heikommassa kunnossa olevaa tomaattia koirille. Kaksi keräilin myöhemmin pois pihalta ja arvelin Lumin ehkä syöneen sen kolmannen. Iltapäivällä Lumi kävi kuitenkin kaivamassa multaisen aarteensa esiin leikkiäkseen sillä. Surku tuli tietenkin kiinnostuneena paikalle katsomaan mitä kivaa tapahtuu. Lumi irvisti sen kauemmas ja kävi kainosti vähän surkun niskavilloissa asti ilmoittamassa kenelle tomaatti kuuluu. Sitten se jemmasi sen uuteen piiloon pusikkoon kuono mullassa. Surku seurasi Lumin touhuja kauempana. Hetken aikaa Lumi vartioi aarrettaan. Kun se oli unohtunut, kävi Surku kaivamassa tomaatin esiin ja juoksi iloisena tomaatti suussaan. Lumi seurasi harmissaan mokaansa. Surku asettui makuulle tomaattinsa kanssa josta ei oikeasti välitä yhtään ja Lumi päivysti vieressä.
Pääasia ei ole että se on minulla, vaan ettei se ole sinulla
Sain vihdoin pyörän huollosta melkein kahden kuukauden jälkeen. Maanantai-iltana päätin ajaa koirien kanssa lenkin. Ensin ajattelin juoksuttaa yhtä koiraa kerrallaan, kun hihnan kanssa pyörällä ajosta on jo hujahtanut paljon aikaa. Laiskuus kuitenkin iski ja otin kummatkin mukaan. Olipas mallikasta menoa. Kummatkin juoksi nätisti vieretysten pyörän vieressä. Ihan näin mutkattomasti en odottanut selviäväni. Mentiin leppoisaa vauhtia ja ehkä max. 4km matka, kun on kuitenkin heinäkuu ja vaikkei kuumin
päivä ollutkaan niin lämpöasteita oli ihan riittävästi. Pienenä palkkiona oikaistiin puraradalle ja päästin koirat irti ja pyöräiltiin/juostiin täysiä alamäet, huilattiin ylämäissä ja taas mentiin. Kaikilla tuntui olevan kivaa ja kerrankin koirat sai päästellä täysiä pysyäkseen perässäni.

Koti näyttää tänään ensimmäistä kertaa aikoihin jo vähän enemmän asuttavalta:
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti