keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Se voi toimia näinkin: Wintrylauman videoita

 Linkitän tuohon alle kaksi videota jossa näkyy mielestäni erinomaisesti miten koirat toimivat kun ne ovat todella omistajansa hallinnassa. Huskyista kuulee ja näkee kaikennäköistä ja ei omankaan kokemuksen mukaan ole niitä helpoimpia koiria, mutta kun homman osaa niin se näyttää tältä.  Syy muuhun on usein tietämättömyys ja osaamattomuus toimia oikein koiran kanssa. Tässä on tavoitetta ja toivoa: Mikä vain on mahdollista. Se ei ole koirasta kiinni vaan omistajasta -ja se on hyvä asia se, ainoa mitä pystyy oikeasti muuttamaan.

Wintrylauma aamukävelyllä      ja     Wintrylauman lähtö, valjastus ja rekiajo



Metsässä on taas mustikoita. Pysähdytään välillä tankaamaan vitamiineja metsälenkkien lomassa. Surku ei heti hoksannut mitä siellä puskissa kyykimme. Tarjosin sille kädestä muutamaa vinkiksi. Surkuhan oppi kerrasta -nimittäin odottamaan valmiiksi poimittuja marjoja. Yritti kuonoa tunkea käteen noukkiessani marjoja. Kun niitä ei enää tippunutkaan, niin loppumatkasta vaivautui jo itse noukkimaan muutaman puskasta.

Metsässä käydään aamuisin silloin kun on hölkkäfiilis. Tänään oli luvattu sadetta ja ajattelin juoksuttaa koirat vähän reippaammin aamusta. Riisuin kikkarin vetoadapterista (kai se on sen niminen...) ja potkuteltiin 8km reipasta vauhtia.

Meille asti oli menneen vuosikymmenen autoja parkissa, kun ei enää kaikki mahtuneet näyttelyalueelle





Vanhojen autojen näyttely Vääksyssä keräsi taas valtavasti väkeä ja vanhoja ajoneuvoja tähän ihan kotikulmille. 500 vanhan auton raja täyttyi jo 45 minuuuttia tapahtuman alusta ja lisää autoja ja väkeä tulvi paikalle. Koirien kanssa käytiin paikalla pahimman tungoksen mentyä ohi. Mutta kyllä väkeä ja autoja riitti silloinkin kun vilkkailla markkinoilla. Surku oli alkuun vähän ihmeissään ahtaissa paikoissa, mutta ihan kivasti nuo kulkivat.

1 kommentti:

  1. Halla on kamala mustikkahirmu! Tänäänkin ihmettelin missä se lymyää kun muut juoksi rannalla, siellä se törötti selän takana puskassa mustikoita syömässä. Ei kyllä passaa sitä ottaa mukaan jos ite meinaa mustikoita kerätä :)

    VastaaPoista