maanantai 8. lokakuuta 2012

Syksyn säveliä

 Tänään sähkäri oli taas hommissa meillä, kun olin itse töissä. Tullessaan hän totesi vain että: "On sulla pikkupeto". Ullakolta oli lentänyt sinitiainen alakertaan ja Lumi oli pyydystänyt sen alta aikayksikön ja pistellyt poskeensa. Mahtaa vatsassa vähän höyhenet ja nokka kutitella. Sähkäri totesi vielä ettei hän uskaltanut lintua pois ottaa eikä Lumia kieltää, ties vaikka kimppuun olisi käynyt kun saaliin vie...
 Ensi reaktio oli että "Voi ei, nyt se pääsi jahtaamisen makuun, mitä olen niin kovin yrittänyt saada hallintaan. Olisi pitänyt itse olla kotona estämässä tilanne".  Mieleen ei juuri sillä hetkellä muistunut, että päästäisiä ja myyriä Lumi on saanut pyydystellä pitkin kesää... Siitä isompiin eläimiin onkin sitten kielto käynyt.
Näki sähkärikin, että Lumissa on oikeasti eloa, kun tähän asti hän on miettinyt onko se oikea koira lainkaan, kun jatkaa vaan makoilemista, vaikka hän puuhailee sisällä.
Sen vajaa seitsemän tuntia mitkä olen normaalisti töissä Lumi nukkuu ja viikonloppuisinkin makoilee aamulenkin jälkeen sinne kahteen asti täysin tyytyväisenä jos ei muuta ohjelmaa ole tiedossa.
Huskypalstalla katsoin videon, jossa oli kuvattu kahden huskyn puuhailua kotiväen ollessa muualla. Cd-levyt saivat kyytiä ja kovasti etsittiin jotain puuhaa. Lumista kukaan ei jaksaisi katsoa vastaavaa pätkää. Jos hyvä tuuri kävisi se saattaisi jopa kääntää kylkeään...
Meidän pikkuinen
 Vakiolenkkimme varrella kanavalla on jo pitkään ollut tutti puussa. Yksi kerta taas siellä kävellessämme Lumi loikki onnessaan takaani tutti sievästi suussa. Niin hauskalta se näytti, ettei sitä raaskinut poiskaan ottaa. Elias 1,5v oli matkassa mukana ja tutin vieroitus on hänellä menossa. Nyt sitten kotona sanotaankin "Hiiri vei" sijaan "Lumi vei"
 Kaikki kuvat ovat Veljeni Johanneksen ottamia. Ihanat syksyiset värit.
 
 
 
 
 Lumi on taas tänään ollut vähän hajamielinen. Juuri kun eilen pääsin oikein kehumaan, niin tänään ollaan mentykin sitten vähän enemmän omissa maailmoissa ja hiukan tiukemmalla äänensävyllä toistetuissa käskyissä. Vielä eilen tilanne olisi voinut mennä korvien tiliin. Putsasin nimittäin aikamoisen saaliin neidin korvista ja Lumi nauttii toimituksesta kovin =)
 Edelleen vähän vaisulta Lumi vaikuttaa toisinaan, etenkin taas tänään. Päivälenkillä olisi mieluummin jäänyt seisoskelemaan ja "mennään" käskyä sai toistaa alkuun useamman kerran ennen kuin vauhtiin päästiin. Sitten kyllä taas mentiin ihan reippaasti, kunhan alkuun päästiin.Vieläköhän ne juoksuhormoonit vaikuttaa?
 

"Olenko jo yhtä pitkä?"
 
 

Koppi
 
Yritin heittää lehtiä, että saataisiin oikein ihana syksyinen lehtisade kuva. Tällainen möykky oli tulos...

Elias ja Lumi
 

 Pari kuvaa meidän TOKO-treeneistä. Näkyy seuruu kulkevan vähän kaukana, mutta muuten upeasti. Keskiviikkona taas tokoillaan ja saa nähdä päästäänkö torstaina tutustumaan ensimmäisiin agility-treeneihin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti