lauantai 1. marraskuuta 2014

Pakkasaamun ajelu

Tänään ajettiin kauniissa säässä pikku pakkasessa +11km. Matkaseurana ja motivaattorina oli Tomin valjakko. Alkuun piti jopa jarrutella. Sen jälkeen vauhti ei päätä huimannut, mutta matka taittui silti ja viimeiset mäennyppylätkin päästiin lopulta ylös. Mukava että saatiin vähän pidempää treeniä taakse, kun alkuviikosta on taas luvattu kosteaa ja lämmintä. Käskyjen kuuntelua harjoitellaan edelleen silloin kun se ei mene yksiin koiran oman aikomuksen suhteen...
Viimeisen parin km:n aikana kaivoin kameran esille ja kuvasin myös seuraavan videonpätkän: Pakkasaamun ajelu


Lenkin jälkeen muutama tunti halon hakkuuta. Corvette ja Surku olivat mukana saamassa toisiltaan vierihoitoa.
Sitten vielä kirkolle totuttamaan vanhempaa kaartia putkeen ja esteisiin. Kyllä on ilo treenata sellaisen innon kanssa. Etenkin Corvette ei meinaa karvoissaan pysyä omalla vuorollaan. Ja pienoista edistymistäkin on tapahtunut =)

Lauantaipäivä siis mukavasti pulkassa.  Jostain syystä aina kun on mukavaa puuhaa tuntuu, että virtaakin on tuplasti enemmän. Toivottavasti sitä riittää vielä huomiseksikin. Ajatuksissa olisi kartoittaa ja ehkä toteuttaakin tarhan laajennus tai jakaminen -kumpi vain on järkevämmin toteutettavissa. Sällin ja Corveten pitäminen eri tilassa saattaa venyä ja minua häiritsee, että Sälli on tarhan ulkopuolella ketjussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti