sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tarhan lisäosa

 Eilen Anne toi Aslan lisävahvistukseksi valjakkoon. Ajoin mönkijällä kolmella koiralla vajaan 5km:n lenkin. Maasto oli niin tasainen kuin vain löytyi, koska lumisohjo vielä lisäsi raskautta. Sälli juoksi yksin keulassa ja Lumi ja Asla pyörässä. Sälli meni hienosti ja Lumikin väänsi koko matkan. Alkuun oli ajatuksissa 6.5km, mutta sen verran oli raskasta, että mentiin vähän lyhyemmin. Corvette pääsi jo konkkaamaan autolle ja peräkonttiin. Surku odotteli kärryssä. Ihanaa että saan edes vähän treeniä Lumille alle ennen taukoa.

Täytyy myöntää, että toiveissa olisi oikein surkeat säät ensi perjantaista lähtien. Toiveitani ei ole näköjään  vielä kirjattu: luvataan -3 ja täyttä aurinkoa...

Pienet asiat ilahduttavat tällä hetkellä, kuten se, että Corv ette kykenee taas liikkumaan. Sällin ja Lumin kanssa kierrettiin oikein kunnon pitkä lenkki iltapäivästä. Corveten ja Surkunkin otin jalottelemaan ja Corvettekin käveli jo sen verran hyvin, että käveltiin kanavalla vähän pitkin poikin. Kun päästin ne irti, niin alku oli melkoista merkkailua, mutta jäi sitten lähes pois ja ihan leppoisissa tunnelmissa talsittiin marraskuun loskassa. Vaikka tunnelma on ollut jäykkä viimeisen matsin jälkeen, silloin kun kaikki pojat ovat paikalla, niin kaksistaan Surkun kanssa alkaa olla jo pahimmat jäykistelyt taas tällä erää takana  kotonakin. Suurimmaksi osaksi ne jakavatkin saman tarhan. Ehkä tässä on vielä hyvinkin toivetta saada lauma vakaaksi, jos Lumi saadaan hajuiltaan neutraaliksi.

 Kuvat tarhan laajennuksesta
Surku ja Corvette tarhan lisäosassa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti