maanantai 19. toukokuuta 2014

Koirien kesäloma alkoi



Maanantaina käytiin Asikkalan kirkolla agilityn epiksissä. Surku -kyllä Surku!- ylsi toiselle sijalle. Lumi jäi ilman tulosta, kun meni väärän esteen. Osallistujia ei ollut paljoa. Meidän sarjassa taisi olla 5.
Tässä ensimmäinen edustava otos. EVVK-sanovat koirat
 Koirien kesäloma alkoi kaksi viikkoa ennen omaani. Viimeiset ajot on ajettu tälle "kaudelle". Aikaisin lauantaiaamuna tehtiin pieni lenkki mönkijällä. Aika raskas vedettävä se on kolmelle koiralle, kun vauhtia ei ole alla ja on pientäkin ylämäkeä. Lisäksi omat ovat tottuneet kevyempään crossimopoon ja todellinen vääntäminen on vierasta. Kun liikkeelle päästiin, niin matka jatkui ihan mukavalla temmolla. Lumi huomasi alkumatkasta rusakon ja se vei sen huomiota. Pojat eivät sitä nähneet ja matka jatkui eteenpäin.
Sunnuntaiaamuna oli edelleen vain +3 astetta ja tehtiin kauden viimeinen ajelu crossimopolla. Matka taittui mukavasti kaikkien osalta ja jäi oikein hyvä mieli. Viikonlopun Jämin kevätkisat olen jo hylännyt. Lämpötilat ovat aivan liian korkeita meille.
Uskomatonta, että vielä eilen aamulla ajatin koirat ja tänään ne ovat loikoilleet +30 asteen lämmössä. Aamulla vielä kärsi juoksuttaa niitä pyörän kanssa hetkisen. Päivällä kukaan ei jaksanut kuin maata. Kaivoin pakastimesta jäiset luut ja keskityin itse kasvihuoneen katon kasaamiseen -ja myönnetään myös siihen pihalla makoiluun =)
Mönkijällä kohti auringonnousua
Video mönkijäajelusta

                        
Viimeinen ajelu ohi ja kesäloma alkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti