tiistai 13. toukokuuta 2014

Tulevaisuus avoinna

 Antti Heikkisen kuvia Mikkelin Arctic Cross kisasta
Lumin kanssa lähdössä. Vielä potkitaan =)
Sitten poikien kanssa vapaamatkustelemassa.
Koirien voimat ovat huvenneet matkalle ja kosteaan keliin. Tasatahtia ravaten lähestyvät maalia. Voi kun olisin pystynyt potkiman tai edes kannustamaan etenkin tuossa lopussa.
Vielä muutama kuva kevään viimeisistä kisatunnelmista, jotka jättivät pohtimista. Välillä toivoisi ettei olisi yksin ja voisi jakaa asiat aina jonkun kanssa ja pähkäillä mitä seuraavaksi. Oma keho ei ole toiminut toivotulla tavalla nopeatempoisessa rasituksessa, niin kuin ei Lumikaan. Pojat sen sijaan menevät hyvinkin mallikkaasti. Niiden kohdalla on perusta kunnossa. Mutta kun kerran tilanne on se mikä on, niin niillä mennään. Pitää siis panostaa erityisesti koiriin ja jos sitten pystynkin potkimaan, niin se on ylimääräistä bonusta. En minä vielä luovuta, vaikka sekin kävi heikkona hetkenä mielessä. Olen huomannut usein ratkaisevani ongelmia antamalla periksi luovuttaen, mutta tällä kertaa päätin toisin. Kunhan Lumi selviää kesän leikkauksesta, meinaan ottaa sen kanssa aikasina aamun tunteina renkaanvetoa yksin. Matkat tuskin tulevat kummoisia olemaan, mutta haluan pitää sillä edes jonkunmoista voimaa yllä, kun se ei ole sitä kovin kerännyt. Onneksi se on ahne ja saakoon osan ruuastaan työn kautta. Jos vedätän sitä yksin renkaan kanssa, niin se käytännössä tarkoittaa, että juoksen edellä ja palkkaan aina välillä. Katsotaan sitten syksyllä miten sen juoksu sujuu. Uroshusky(t) on edelleen hakusessa. Ei ole ihan varmaa pystynkö kisoissa potkimaan avuksi vai en, joten koirilta tarvitaan voimaa.

 Vielä ajellaan aamuisin, niin kauan kuin sää sallii. Tänä aamuna tehtiin pitkästä aikaa raskaampi mönkkäritreeni. Matka oli hyvin lyhyt 2.8km. Lumi kulki taas ihan ok ja pojat kuten aina. Corvette piti pariin otteeseen käydä palauttamassa oikeaan reunaan.
Kesää kohti kuitenkin mennään ja matkat ovat jo lyhyitä noin 4km:n luokkaa. Joka toinen päivä ollaan suunnilleen vielä ajeltu. Syksyllä jatketaan taas tositoimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti