sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kypäräkameratestaus

Lauantaiaamuna ajoin 3km:n lenkin. Noustiin pururadalle metsän kautta. Kartasta mitattuna nousua tuli alkuun kaikenkaikkiaan 500m, alkuun loivempana. Päivällä käytin koirat sammalmetsässä palautumassa, että seuraavanakin päivänä kulkisi.
Omasta autostani on ilmeisesti mennyt jarrupalat. Ääni kertoo ettei ajaminen ole suotavaa. 
Sunnuntaiaamuna Anne tuli hakemaan koko konkkaronkan kärryineen päivineen ja ajettiin kirkolle treenaamaan. Maasto oli juuri passeli tämänpäivän treeneihin. Vaihtelevuutta oli ja mäkiäkin sopivasti. 4.5km:n tuli matkaa yhteensä. Alkuun oli muutama selkeä mäki. Menomatkan loppuosa oli pitkää loivaa nousua, jonka huomasi kunnolla vasta takaisin tullessa, kun vain lasketeltiin ilmaiseksi. Lämpötila oli kohtuulliset 6-7astetta. Keskinopeus 14.1km/h. Klo 7 oltiin asemissa valmiina lähtöön. Anne meni kikkarilla ja minä Suzukilla. Oltiin ihan fiiliksissä maastosta. Pohja oli helppo ajaa ja mönkijällä saattoi fiilistellä. Sinne mennään uudelleenkin. 
 Sain veljeltäni käyttöön kypäräkameran, jonka kiinnitin mönkijän ohjaustankoon. Tämän aamun lenkillä pääsin heti testaamaan sitä. Tässä lenkki kokonaisuudessaan.

Ja alla vielä lenkin jälkeistä haahuilua. Olin näköjään painanut kameran vahingossa uudelleen päälle...
Kotona odotti siankankku. Tunnin verran kuului pihalta vain harras rouske ja varikset saivat lopulta tyytyä vain muutamaan hassuun luunsiruun. Sen jälkeen tarhassa köllöttikin neljä liikkumatonta raatoa.Vähän samanlaisissa tunnelmissa vietin itse aikani sisällä. Onneksi huomenna alkaa syyskuu -sokeriton sellainen. Jos joku tuntee tarvetta haastaa itsensä mukaan voi ilmoittautua minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti