sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusviikonloppu

Lumin sterilisaatiosta tulee huomenna 2viikkoa. Haavahan on ollut koko ajan siisti ja sen ympärillä oleva turvotuskin on lähes kokonaan hävinnyt. Lumi on päässyt jo muutamana päivänä juoksemaan irti muiden kanssa. Vetämisestä se on vielä tauolla. Samoin torstain agitreeneissä se sai kerätä motivaatiota katsomon puolella. Ensi viikolla Lumikin pääsee näillä näkymin jo kevennettyyn treeniin agissa. 

Juhannusviikonloppuna on meidänkin normilenkkireitillä kanavalla ollut paikoin suorastaan ruuhkaa. Koirien ohituksiakin on tullut ihan kivasti normaaliin verrattuna. Uudet hajut ja ihmiset vähän ihmetyttävät. Tarkoituksella ollaan kuljettu muutamaan otteeseen kanavan ihmishyörinän ohi. Moni on pysähtynyt jutustelemaan ja tunnistanut koirat huskyiksi. Tai ainakin melkein huskyiksi, kun koirien turkki ei ole ihan vastannut kuvaa huskysta.

Olen taas (toivottavasti) pääsemässä hölkkäilyn makuun. Juhannusaattoaamuna ensin Surkun ja Corveten kanssa 10km ja päälle vielä Lumin kanssa 7km. Jos kävis jokaisen koiran kanssa erikseen pururadan 7km, niin saisi ihan huomaamatta 21km. Kun vaihtaa koiran aina välillä, niin se ei tunnu sen pidemmältä kuin yhden kerran yksin hölkäten. Ei tuo kuitenkaan jokapäiväistä ole =) Useimmiten ulkoilutan kaikki kolme kerralla. 

 Tässä juhannussunnuntain päiväkävelyä. Koti oli savusta sakeana, joten ei auttanut kuin ottaa koirat ja lähteä evakkoon. Välillä ne saavat luvan vähän irrotella, niin kuin

Neljäs koirakin elää ja raksuttaa vahvasti ajatuksissa. Katsotaan tuoko jo heinäkuu laumanlisäyksen vai mennäänkö edelleen kolmella...
Tällainen juhannusprinsessa tuli koiria katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti