keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Corvette ottamassa johtajan paikkaa

 
Corvette on aloittanut "johtajaopinnot". Kaksi kertaa se on juossut yksin keulassa. Se etenee hyvin kuten aina ja suunnatkin alkavat sujua. Oikeassa reunassa pysymistä ja sinne käskystä siirtymistä harjoitellaan nyt. Se on aiheuttanut ylimääräisiä pysähdyksiä, kun tarvittaessa olen sen sinne käynyt korjaamassa. Pientä tajua sillä alkaa jo olla. Perjantaina olisi toiveissa saada vihdoin järjestettyä myös koirakon ohitusharjoitus Corvetelle valjaat päällä. Ilman valjaita se on jo pitkään ohittanut useimmat koirat ilman huomauttamista. Valjaat päällä on tilanne kuitenkin ollut ihan toinen.
Lumikin juoksi tänään treeneissä ensimmäistä kertaa muutamaan treeniin myös vauhdikkaammat osuudet liinat kireällä. Ei me mitään huippuvauhtia menty, mutta paikoin ihan vauhdikkaasti kuitenkin.Motocrossipyörän raadolla ollaan omat treenit ajeltu.

 Corvette on vähän hämillään, jos komennan jompaakumpaa nuorisosta kovemmin. Vaikka olisin siihen selin, enkä katso sitä lainkaan se reagoi voimakkaasti komentoon. Se joko väistää jääden pälyilemään tai totetuttaa käskyn jonka olen toiselle antanut. Selkeästi se on hämillään. Ei ymmärrä miksi olen "sille" niin kova.

Videossa palauttelua ruuan avulla:


Ensi viikonloppuna 11.5 mennään Mikkeliin kisaamaan DS1- ja DS2-luokkaan, jos vain lämpötila pysyy kohtalaisena. Kiitos siitä kuuluu Aijalle, joka ystävällisesti on nähnyt vaivaa hankkimalla Corvetelle uuden rokotustodistuksen asianmukaisine tietoineen. Olin siivonnut vähän liian innokkaasti ja kaikella todennäköisyydellä heittänyt kaikki Corveten paperit paperinkeräykseen. Ja voin kertoa että viikon jälkeen ei kylän paperinkeräyslaatikoista enää löytynyt kyseistä kuorta, ei sen enempää kuin naapurin ja minun yhteisestä piharoskiksestakaan...

Itseeni en ole ollut muutamaan päivään kovinkaan tyytyväinen. Ostaisin heti itsehillintää, jos joku sellaista kauppaisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti