sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ohkola kevät 2014

DS2
Corvette ja Surku osansa tehneet
Ohkolan epäviralliset kevätkisat ajettiin lauantaina. Jo aamusta fiilis oli erinomainen. Olin päättänyt ajaa pojat DS2 ja Lumin riskillä DS1. Pojilla on paksuin karva -Surkulla etenkin ja DS2 lähtö oli koko kisan ensimmäinen. Lumi taas saisi mennä omaa tahtiaan -jos liikkuisi yksin lainkaan.
Starttasin DS2 klo 10.01 ensimmäisenä lähtijänä koko kisassa. Alku meni hyvin keskivaiheille asti. Jännitys yhdistettynä potkimiseen sai aikaan sen, että sydän alkoi lyödä epärytmiä ja kylmä hiki nousi iholle. Keskityin pysymään pystyssä ja toivoin, ettei tarvitse keskeyttää. Toive toteutui ja päästiin kunnialla maaliin. Lämpötila oli jo +10 asteen vaiheilla ja vaikutti jonkun verran, mutta hyvin pojat painoivat. Lopussa oma olo vähän helpotti ja pystyin taas kannustamaan ja jonkunverran potkimaankin avuksi. Seurasi reilun puolentunnin huili ennen Lumin suoritusta. Olo palautui sillä aikaa jo ihan normaaliksi. Ei jännittänyt enää juuri lainkaan -edes se liikkuuko Lumi yksin. Kyllä se liikkui ja vielä ihan hyvin ottaen huomioon, että se matkasi yksin. Lumin kanssa olikin oikein nautinnollinen ja hyvänmielen matka. Se eteni leppoisaa laukkaa koko matkan ja oma keho toimi. Jostain syystä matka tuntui puolta lyhyemmältä Lumin kanssa... Lämpötila oli kohonnut jo arveluttavan korkealle, onneksi lampi oli heti maalin jälkeen ja sinne valkoinen asteli valjaineen päivineen viilentymään. 
 Kummassakin lähdössä matkattiin yksin koko matka näkemättä vilaustakaan muista. Corveten ja Surkun kohdalla se ei ollut toivottavaakaan, kun oltiin koko kisan ensimmäiset lähtijät. Jäi oikein hyvä fiilis. Keskinopeudetkin olivat ihan hyvät. Virallisissa ajoissa tapahtui virhe ja järjestäjät ilmoittivat jokaisen ajan olevan 9s tuloksissa näkyvää parempi. Niinpä poikien keskinopeus DS2 nousi päälle 27km/h ja Lumin hieman vajaaseen 22km/h. Mikkeliin lähdetään jos lämpötilaennuste on alle tämänpäivän ja jos löydän hukkaamani Corveten paperit... 
Kanssakilpailijoille ja erityisesti järjestäjille iso kiitos. Oli hauska ja leppoisa hyvänmielen tapahtuma.
Viilennystä
Lumikin suorittanut osuutensa
Sitten vain hengailua. Wintry Tönteri ja McAhon Corvette

Koko sakki parkissa
Kisan jälkeen vain nautiskeltiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti