torstai 24. huhtikuuta 2014

Kisaan valmistautumista

Sunnuntain treenit eivät menneet ihan toiveiden mukaisesti. Heräsin jo klo 03:00 juottamaan koirat. Heräsin ilman kelloa, joka oli soimassa vasta tunnin päästä -väärään aikaan. Klo 6.15 oltiin Pappilan pihassa koirat maassa motocrossipyörän edessä. Lämpötila vain muutaman asteen plussan puolella. Perjantain jälkeen koiria käytetty pariin otteeseen metsässä palautumassa. Reitti tasainen kanavamaasto ja matkana reilut 3km. Kaiken piti olla valmista vauhtitreeniin. Corvette ja Surku kärjessä, Lumi pyörässä. Lähtö ihan mallikkaasti. Lumi ei kunnolla työskennellyt vauhdikkaamman menon aikana. Corveten jouduin käymään korjaamassa oikeaan reunaan pariin otteeseen. Alkua lukuunottamatta urokset pääosin ravasivat, Lumi laukkasi tehottoman oloisesti. Corveten työskentely laantuu mäkiin, joita tällä reissulla oli tasan yksi pieni. Lumi sen sijaan kunnostautui ylämäissä ja työskenteli ihan ok (harjoitus on tuottanut näemmä tulosta siinä suhteessa=). Vauhtilenkin keskinopeudeksi saatiin rapiat päälle 14km/h. Oliko reitti liian tuttu ja tavallinen ja vielä samaa kautta takaisin? Taisi syy olla kuitenkin vielä perjantain treeneistä palautuminen, kun pojatkaan eivät menneet kunnon tehoilla.
Lähtökäskyä vaille valmista. (Lumin vaihdoin kärjestä puolessa matkassa)
 Keskiviikkona käytiin Susannan luona ajamassa vauhtitreeni. Lumi ei kestänyt vauhtia. Pojat pinkoi oikein mallikkaasti. Kaikenlaista jo mietin Lumin kyvyttömyyden syyksi, mutta taisi perjantain treeni olla sille liian hurja. Pojathan otettiin kesken matka sivuun, niiden hyytyessä, Lumin jatkaessa loppuun. Toivottavasti palautumiseen riittää välissä olevat kaksi päivää ennen Ohkolan kisoja. Ajoin nelosen kisakärryllä kolmella koiralla. Susanna meni edellä pelkällä mönkkärillä ilman koiria. Keskinopeudeksi 3.6km matkalla tuli arvion mukaan n. 28km/h. Hiukan kovempaakin oltaisiin päästy kolmella kunnolla etenevällä koiralla. Susannalle ja Erkille iso kiitos avusta. Lumi vähän ihmetyttää ja huolettaakin, muutoin olen oikein tyytyväinen suoritukseen. Jos Ohkolassa laskelmoisin pelkän tuloksen kannalta, niin valjastaisin Surkun ja Corveten DS2 ja jättäisin Lumin pois. Corvette saa kuitenkin juosta DS1 ja Sisarukset DS2.
Metsässä käydään vielä huomenna kulkemassa ja palautumassa.
Tavaratilan kolmikko


Lumin olemus on muuttunut Corveten tulon myötä nöyremmäksi. Se ei enää kylilläkään kävele häntä ihan tapissa. Pomon raskas taakka on tippunut sen kapoisilta harteilta. Vaikka Corvette onkin aika pehmeä muiden suhteen, niin se kantaa nyt päällikön arvon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti