lauantai 19. huhtikuuta 2014

kevättuoksuja
Lumikin teki perjantaina todistettavasti parhaansa. Hetkisen minulla oli Pitbull
 Perjantaina koirat sai tehotreenin Tomin ja Sirpan avustamana. Corvette ja Surku juoksivat Tomin valjakossa pyörässä ja Lumin kanssa mentiin kikkarilla. 11 koiraa veti mykkää mönkkäriä sellaista vauhtia ettei pysytty Lumin kanssa perässä, vaikka potkin apuna. Surku ja Corvette jätettiin varikolle, kun vauhti ja matka alkoi olla liikaa ja liinat löystyä. Lumi otti vielä loppuun kirin Sirpan kannustamana, vaikka olikin jo ihan poikki. Sen ei kovin paljoa tarvinnut töitä tehdä, kun potkin ja se selvisi loppuun.
Ennen autoon laittoa jaloittelin vielä koiria hetken ja sieltä ajettiin agilitytreeneihin. Surkua ei jaksanut enää innostaa. Lumi lopulta vähän innostui, mutta melko tyytyväisinä kaikki kolme makasivat häkeissään pitkin pituuttaan.
Tällaisia kuvia ei Lumista joka lenkin jälkeen saa =)
Jäseniä palauttelemassa metsässä
 Tänään kävin vielä metsässä vähän palauttelemassa koiria vaihtelevammassa maastossa. Sää oli kovin lämmin ja hyppyrimäen rinne laittoi melkoisesti läähättämään, mutta ylös päästiin. Hakkuuaukean kautta löntysteltiinkin takaisin kylille.
  Nyt on ilmoittautuminen laitettu eteenpäin ensi lauantain Ohkolan kevätajoihin. Päädyin lopulta DS1 Corveten kanssa ja DS2 Lumin ja Surkun kanssa. (Toinen mahdollisuus, jota mielessäni pyörittelin oli osallistua DR4). Lämpötilaksi on luvattu klo 12:00 +12 astetta, joka on hyvin korkea. Kaikki koirani ovat vielä täydessä talviturkissa. Etenkin Surkun menoon lämpötila vaikuttaa kovin, kun sillä on leikkauksen myötä kaikkein paksuin turkki. Lähdöt alkavat klo 10 ja toivon, että omat luokat olisivat mahdollisimman aikaisin.
Kotiportailla

Lenkiltä tullessa kotipihassa
Ripustin pyykit pihalle ennen kuin palautin koirat tarhaan. Melkoisen oli raukeaa sakkia. Lämpötila +13
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti