sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Huviajoa



Suurin osa kuvista Johanneksen ottamia. Ei tarvinne erikseen mainita mitkä.

Olen päässyt vähän aikaa ajamaan kaikilla neljällä koiralla. Sällin tassut halkeilivat lauantain treenissä sen verran, että ontui tänä aamuna. Nopeaan kuitenkin varmaan paranee. Otin sen sisään ja laitoin pihkavoidetta. Päivällä ei enää ontunut. Parin päivän treenit jäävät nyt kuitenkin väliin. Siksipä suunnitellun pidemän mönkkäritreenin sijaan suunnattiin veljen perheen kanssa Uusmyllyn kauniille laavulle. Pakkasin autoon koirien lisäksi kikkarin:
Lumin ja Surkun kanssa ajoin kauhusta kankeana ensimmäisen pätkän lumisella tiellä -ja päätin etten enää aja Corvettea...
Corvette pääsi kuin pääsikin ajamaan veljeni ansioista
Se ei ollut kuitenkaan vielä tarpeeksi vauhdikasta, joten...
...uudelleen menoksi
Viimeinen mutka
Hymyillen loppuun asti

Oli hauskaa välillä ajella vain ihan huviajoa. Tai no... Omasta ajostani en nauttinut, mutta Johanneksen menoa katsellessa tuntui siistiltä. Kun ei pelkää, niin uskaltaa mennä ja nauttia ja kaatuminenkin oli vain pieni rento muksahdus eikä rautakangen katkeaminen. Niin toivon että löydän vähitellen vauhdin hurman. Siihen voi mennä tovi aikaa. Myönnän, että minua hirvitti jo viikolla pelkästään istua Tomin mönkijän kyydissä...

Pitäisi useammin tehdä laavuretkiä ajon yhteydessä. Evästauko tulilla ja lopuksi pieni patikointi ikimetsässä, jossa sielu todella lepää. Puro solisee kivien välissä ja kuopissa, sammaloituneita puunrunkoja, onkaloita, rauhaa ja hiljaisuutta. "Tonttujen koloja", sanoi Elias ja tonttumetsä se tosiaan olikin. Elias muisti myös huolehtia koirista ja varoitti sinne tänne innoissaan hyppiviä koiria näkemistään isoista kuopista.
Lumi sai tiistaina hormonipiikin, jonka pitäisi lopettaa kiima kahden viikon sisällä. Samalla siis alkoi 6kk:n kilpailukielto.
Corveten silmiin voi oikeasti eksyä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti