sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Treeniviikonloppu


"Onko ihan pakko mennä maahan, kun näköpiiriin tuli juuri jotain mielenkiintoista?"


Lähtöön valmistautumassa
 Ensimmäistä kertaa oikeasti tänä syksynä päästiin treenailun makuun viikonlopun aikana. Evolla kokoonnutiin aamusella kumpanakin päivänä.
Lauantaina Tomin valjakon seurassa Suvin avustamana ja sunnuntaina Anna toi kolmannen valjakon paikalle. Koirat olivat kumpanakin päivänä melkoisen raukeina ajon jälkeen. Ilmeisesti kuitenkin enemmän pääkopastaan kuin jäsenistään. Pysähdeltiin muutamaan otteeseen matkalla kumpanakin päivänä ja tehtiin ohituksia. Menin edelleen kikkarilla kahdella koiralla. Lumi juoksuilee edelleen ja oli tärpeissä vielä ainakin lauantaina. Se ei ollut kuitenkaan syy omalla kokoonpanolla ajoon. Annan kanssa oltiin pähkäilty valjastavamme minun koirat Annan valjakkoon ja itse hyppäisin kyytiin painoksi. En kuitenkaan arvannut istahtaa  kärryn eteen levyn päälle, vaikka hetken sitä arvoimmekin. Äkkijarrutuksessa tai sopivan kiven kohdalla olisin saattanut olla vahvistuksena pyöräparissa. Tarkoitus olisi kyllä pikapikaa saada etenkin Lumille kokemusta myös isommasta valjakosta ja eri paikoilla juoksemisesta. Käyttökokeisiin on kuitenkin enää reilu kuukausi aikaa.
Keskusteltiin myös painavammasta menopelistä. Lumi on juossut pelkästään kikkari takana. En ole edes juurikaan jarruja käyttänyt ajaessa, joten kevyeen painoon ovat tottuneet. Nyt olisi hakusessa kotikulmille mopo, jolla huristella vähän enemmällä massalla osa treeneistä.
Tänään matka oli peräti 6.5km. Eilen trackeri oli sammunut taskussa ja tiedot puuttuvat.

Onnellinen raukeus ajon jälkeen

"It was fun"
"Here is my opinion"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti