lauantai 7. syyskuuta 2013

Juoksuja

Surku testaamassa tehoaisiko lepakkomiestyyli Lumiin

Vaisu vastaus
No entäs ilman pantaa, auttaisiko se asiaan?
Ei auta, ei mitkään keinot. Valkea mieluummin vain on omissa oloissaan
Luovutus
 
Lumin lempiasento viimepäivinä jos haistelua ei lasketa
Lumi juoksuilee edelleen ja nyt ollaan siinä vaiheessa ettei leikit Surkun kanssa kiinnosta juuri lainkaan. Lumia pidän varmuudeksi irti enää vain silloin kun muita koiria ei ole näkösällä. Hihnassa mennään lähes koko ajan ja kohta kokonaan kun tärpit lähestyy. Tämä tarkoittaa sitä, että olen ottanut itseäni enemmän niskasta kiinni ja jo kolmasti tällä viikolla olen hölkännyt pururadan 7.5km:n lenkin. Koirajuoksun vetovöineen ja valjaineen olen toistaiseksi hylännyt kokonaan. Surku jolkottelee rinnalla irti ja Lumi narunpäässä. Kerran kaksi vapautan ne ihan hetkeksi juoksemaan sammalpäällysteiseen metsään. Koirien kanssa tulee mentyä aavistus reippaampaa vauhtia kuin yksin. Hölkkkää se kuitenkin vielä ehdottomasti on. Alku on vähän tukkoisempaa, niin kuin minulle aina. Kun muutama kilometri on takana, niin juoksukin alkaa kulkea ja tasaista vauhtia voisi hölkötellä vaikka kuinka pitkälle. Ennen töihin menoa aika asettaa kuitenkin omat rajoituksensa matkan suhteen.
Muutoinkin olo on aika hyvä. Töissä olemme keränneet suurimman osan opettajakuntaa mukaan SS-joukkoihin eli "Sokerittomaan Syyskuuhun". Jo viikon aikana huomaan kuinka olen alkanut maistamaan paremmin ruoka-aineiden omia makuja, kun lisätty makea on jäänyt pois turruttamasta makuaisteja.

Niinä päivinä kun ei hölkätä aamuisin, niin pyöräillään iltaisin. Ei mitään ihmeellisen pitkiä lenkkejä, mutta kuitenkin vauhdikkaampaa menoa kuin pelkkä kävely. Käytiinpä torstaina agilityn jälkeen pieni vetolenkkikin mittarin näyttäessä +11.

On ainakin yksi asia joka saa Lumin vielä syttymään. Alkaessani naputtaa agilityn keppejä maahan tarkkailee kaksi silmäparia minua tarhasta hyvin odottavan näköisenä. Kepit mennään innolla. Yksi suuri motivaattori lienee ruokakippo, joka usein harjoittelun päätteeksi odottaa keppien päässä. En ole keppien suhteen aloittanut mitään supertreeniä, mutta kerran-pari viikossa pystytän ne pihalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti