sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lämmössä löhöilyä

Lämpö on vienyt etenkin Lumin vetämättömäksi. Lenkeillä Surku yrittää leikintynkää mutta Lumi ei jaksa. Saattaa pienen matkaa juosta ja palaa sitten kanssani lompsimaan eteenpäin. Heti kotipihaan saavuttua menee maahan pötköttelemään. Surku saa yksin yrittää aikaansaada jotain toimintaa, mutta laihoin tuloksin. Rauhallista on viime päivinä ollut.
Onnistuinpas...
...ainakin hetkeksi

Ei pysty ei kykene
Agissa käytiin lauantaina ominpäin, mutta lyhyeksi jäivät harjoitukset. Vaikka oli jo ilta, hallilla oli lämmin ja sen näki niin koirista kuin omista hikikarpaloista. Ihan hyvät miniharjoitukset kuitenkin saatiin ja Lumi irtosi jopa lopuksi eteen esteelle. Surkukin hakeutui jo enemmän esteille.
Kunhan muistan vain Tomin ohjeen, että jos tarvitsee kädellä ohjata esteelle, niin se on vastakkainen käsi.
Torstain agitreenit Lumi vetikin sitten ihan penkin alle. Ensimmäinen suoritus oli hyvä, mutta sen jälkeen ei enää kiinnostanut. Viime aikoina Lumikin on mielestäni ollut agissa innoissaan -ehkä loppua kohden vähän hiipuen, mutta nyt vaan ei lainkaan.

Tarha valmistuu pikkuhiljaa. Tiettyjä asioita ei voi tehdä yksin ja ne odottavat sopivia vierailijoita, joka useimmiten on ollut veljeni... Tervetuloa vain kaikille piipahtamaan! Yritän olla rasittamatta kerralla paljoa...
Yksi syy joka motivoi tarhan rakentamiseen
Ensimmäiset punkit olen poistanut kummastakin koirasta ja matokuurikin aloitettu, kun ruoho maistuu kovin.
 

Matkalta löytyi aarre: jäätelön vohveli, jota Surku hartaasti maisteli

 Surkun kanssa lauantai aamuna nähtiin pomppiva jänis ja ohi mentiin hienosti. Surku oli taas ihan minun lähellä, mikä helpotti asiaa huomattavasti. Osaan jo ennakoida paikat missä jäniksiä useimmiten on ja silloin kuljetaan lähellä. Lumi oli sillä kertaa kotona.
Evästauko
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti