sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Koiravieraita ja koirakuumetta

Unna, Lumi ja Viltsu

 Unna tuli päiväksi hoitoon. Siinäpä vasta lystiä riitti. Pikkumiehetkin piipahtiuvat vierailulle ja Viljami oli aivan haltioissaan koirien leikistä. Halusi kovasti osalliseksi, mutta Viltsun huomaavaisesti tarjoama keppi ei oikein saanut ansaittua huomiota. Kyllä kahden koiran kanssa on etunsa. Ainakin vielä kun on uutuuden viehätystä. Välillä hetki lepoa ja sitten taas leikitään tai yhdessä tutkitaan pihaa tai kalutaan luuta. Kun illalla palautimme Unnan makasi kahvipöydän vieressä lattialla kaksi lopen uupunutta tyytyväistä koiraa. Itse sain päivän aikana valtavasti aikaiseksi rakennuksilla, kun aamulenkin ja Unnan palautuslenkin lisäksi sain koko päivän vapaata muusta ulkoilutuksesta. Mukavaa välillä näinkin.

Vähän on neiti vielä turvoksissa...
Sinnikäs pikkumies yrittää parhaansa tarjotakseen keppiä
Nyt sitten vakavasti harkitsen toisen koiran ottamista. Siitä sitten enemmän jos edetään siihen asti, että poika pääsee koevisiitille.
Juoksut ovat loppusuoralla. Turvotus on hieman laskenut. Tänään huomasin, että Lumilta tuli muutama tippa kirkasta vuotoa. Eilen kylässä piipahtanut leikattu uros yritti parhaansa mukaan astua Lumia eikä Lumilla näyttänyt olevan asiaan mitään vastaansanomista. Tosin yritti Lumikin varmuuden vuoksi samaa urokselle...
Takapihan luumuja syömässä. Lumillekin ne maistuvat kivineen päivineen.
 

Elias ja Lumi

Lumi sai erään työmiehen toimesta lempinimen Lumppari.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti